Lähihoitaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Lähihoitaja Pietarsaaren palveluyksikköön. Asiakkaan tuen tarpeisiin vastaaminen palvelusuunnitelman mukaisesti.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon henkilöstön kelpoisuuslain (272/05) 8 §:n mukainen soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Mikko Heiniluoma, palvelupäällikkö
p. 0504746838

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Palvelujen vastuualue, Pietarsaaren palveluyksikkö
Osoite: 60280 Seinäjoki

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella ja muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä Facebook sivuillamme https://www.facebook.com/eskoossa/

Tule meille töihin!