Skip to main content
test
lähihoitaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Haemme lähihoitajaa
Toimit lähihoitajana psykososiaalisten- ja autismikirjon palveluissa varahenkilönä. Työyksiköitä, joissa työskentelet ovat Tukiyksikkö, Helakoti ja Kärjenkortteeri. Työntekijältä odotamme lähihoitajan tutkintoa, reipasta ja joustavaa työotetta ja halua toimia osana kehittyvää työyhteisöä.
Tärkeää on, että työtäsi ohjaa Eskoon arvot - ihmisarvon kunnioitus, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Meillä pääset hoitamaan ja ohjaamaan asukkaita moniammatillisessa työyhteisössä. Suunnittelet ja kehität yksikön toimintaa yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Toimimme ja vaikutamme päivittäin monenlaisissa sidosryhmissä. Aktiivinen viestintä ja vuorovaikutus on meillä tärkeä osa työtä. Työntekijämme perehdyttävät ja ohjaavat uusia työntekijöitä ja alalle tulevia opiskelijoita.

Työhyvinvointisi ja urakehityksesi on meille tärkeä asia. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, vaihtelevan työn, työnohjauksen ja kilpailukykyisen palkan. Olemme erikoistuneet Green Care -toimintaan, ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme kinestetiikka- ja avekki-koulutusta. Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla voit vaikuttaa omaan työhösi.

Työhaastattelu järjestetään tiistaina 16.8.2022, haastatteluun valituille lähetetään erillinen kutsu.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. palveluesimies Sari Pisto, 050 474 6918, sari.pisto@eskoo.fi

Lisätietoja

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valta-kunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme. Tule meille töihin!


Osoite: 60280 Seinäjoki
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat