Lähihoitaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden ja asukkaiden kokonaisvaltainen ohjaus, tuki ja huolenpito.

Pietarsaaren palveluyksikkö tarjoaa tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaista asumista erityistä tukea tarvitseville aikuisille ja lyhytaikaista huolenpitoa erityistä tukea tarvitseville lapsille. Kunnioitamme jokaista asukasta kuuntelemalla hänen toiveitaan sekä tukemalla hänen itsemääräämisoikeuttaan.
Työskennellessäsi meillä luot luottamuksellisen suhteen asukkaisiin ja heidän läheisiinsä. Työssämme korostuvat aito kohtaaminen sekä hyvän arjen ja asumisen mahdollistaminen jokaiselle asukkaalle.

Kelpoisuusehtona on laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Rikostaustaote, Kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Va. palveluesimies MInna Mansikka-aho 050 474 6846 klo 8-16
minna.mansikka-aho@eskoo.fi

Lisätietoja

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Palvelujen vastuualue, Pietarsaaren palveluyksikkö

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella ja muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä Facebook sivuillamme https://www.facebook.com/eskoossa/

Tule meille töihin!


Osoite: 60280 Seinäjoki
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat