Skip to main content
test
Lähihoitaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Tule meille lähihoitajaksi asumispalveluyksikkö Merituuleen!

Eskoo hakee KRISTIINANKAUPUNGIN PALVELUKESKUKSEN Merituulen asumisyksikköön lähihoitajaa tai vastaavan pätevyyden omaavaa henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on määräaikainen.

Eskoon Kristiinankaupungin palvelukeskuksessa on erityistä tukea tarvitsevien aikuisten asumisyksikkö sekä päiväaikaisen toiminnan yksikkö. Työskentelemme kolmivuorotyössä idyllisen pikkukaupungin sydämessä lähellä palveluja ja luontoa.

Hae meille töihin, jos sinäkin haluat tukea asukkaidemme parasta mahdollista elämää. Työtämme on taata asukkaalle ihmisarvoinen elämä, tukea elämänhallintaa, toimintakykyä ja kannustaa osallisuuteen omaan elämään ja yhteiskuntaan. Toimimme yhdessä läheisten ja muun tukiverkoston kanssa asukkaidemme hyväksi.

Työhyvinvointisi ja urakehityksesi on meille tärkeä asia. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, vaihtelevan työn, työnohjauksen ja kilpailukykyisen palkan. Olemme erikoistuneet green care -toimintaan, ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme kinestetiikka- ja avekki-koulutusta. Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla voit vaikuttaa omaan työhösi.


Innostu sinäkin osallisuudesta, oppimisesta sekä omien vahvuuksiesi käyttämisestä!

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sirpa Bomberg, palveluesimies, 050 4746 816 ajalla 11.-15.7.22

Lisätietoja

Kristiinankaupungin palvelukeskus

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo on sosiaalihuollon erityispalvelujen kokenut osaaja, uraa uurtava kehittäjä ja palvelujen tuottaja. Kuntayhtymämme toiminnassa korostuvat kokonaisvaltaiset vammaispalvelut. Uskomme, että jokaisella on oikeus kasvuun ja hyvään elämään. Siksi haluamme tukea asiakkaan oman elämän hallintaa, auttaa arkielämän tehtävissä ja kannustaa osallistumaan yhteiskunnan toimintaan. Yhdessä läheisten ja muun tukiverkoston kanssa pystymme nostamaan asiakkaan elämän laatua. www.eskoo.fi - kotisivut, Eskoossa.fi - verkkolehti


Osoite: 64100 Kristiinankaupunki
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat