Lähihoitaja - Espoon kaupunki

Lähihoitaja - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme lähihoitajaa Ison Omenan terveysasemalle. Sinua odottaa työ asiakaslähtöisellä ja hoitajapainotteisella terveysasemalla aivan uudenlaisessa toimintaympäristössä. Tuet tiimiämme onnistumaan päivittäisessä työssään:Tehtäväkuvaasi kuuluu asiakasohjauksen lisäksi erilaista terveydenhuollon koulutusta vaativaa toimistotyötä, arkistointia, sähköisten reseptien käsittelyä, vastaanottohuoneiden/tilojen ylläpitoa ja hoito- ja toimistotarvikkeiden täydennystä.
Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva lähihoitajan koulutus tai perushoitajan, apuhoitajan tai mielenterveyshoitajan koulutus.Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoja, hyvää tietoteknistä osaamista sekä joustavuutta. Asemalla on laajennetut aukioloajat (arkisin klo 7-20).
Arvostamme ja pidämme tärkeänä positiivista asennetta, reipasta työotetta, nopeaa oppimiskykyä sekä työssä tarvittavaa sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Terveyspalvelut/Terveysasemat/Ison_Omenan_terveysasema

  • Ison Omenan terveysasema
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • esp-2-362-19
  • 2167,12 €/kk
  • 24.5.2019 - 29.5.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Anna-Mari Leppäkoski 0438246699

Ison Omenan terveysasema
Osoite: Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo

Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia.Espoon kaupunki on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan