Lähihoitaja - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä:
Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskukseen. Työskentely yksikössä on asiakaslähtöistä, elämänmakuista ja kuntouttavaa sisältäen asiakkaiden perustarpeista huolehtimisen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työkokemuksen hankkimiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksen pitkäaikaishoidon asumisyksikössä asuu 70 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevaa senioria. Toiminta asumisyksikössä on yhteisöllistä. Kaikki otetaan mukaan päivittäiseen toimintaan, eikä ketään jätetä pysyvästi vuoteenomaksi. Henkilökunta elää työpäivänsä yhdessä asukkaiden kanssa.

Työpaikan nimi:
Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskus

Työaika:
114 h 45 min/3 vko, jaksotyö

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset:
Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja sitoutumista palvelukonseptin mukaisen toiminnan toteuttamiseen, Valviran rekisteröintiä sekä hyvää suomen kielen suullista- ja kirjallista taitoa.
Tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan hyväksytysti lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja luvat (LOVe-LOP), tehtävään sisältyvän koeajan aikana.

Arvostamme:
hyviä yhteistyötaitoja, vastuullisuutta ja intoa oppia uutta.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa:
palveluvastaava Tiina Rasilainen p: 043 8271836
palveluesimies Seela Moilanen p: 046 8771693

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Leppävaaran elä- ja asu seniorikeskus
Osoite: Säterinkatu 3, 02600 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.