Lähihoitaja - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä:
Tervetuloa työskentelemään tai keikkailemaan espoolaisten ikääntyneiden hoiva-asumiseen sekä luomaan mielekästä ja laadukasta elämää asukkaillemme.
Haemme lähihoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon kaupungin vanhusten pitkäaikaishoidon yksiköihin. Työ on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan. Espoossa on kuusi kaupungin omaa pitkäaikaishoidon yksikköä, jotka ovat

Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus
Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskus
Viherlaakson muistipalvelukeskus
Taavin muistipalvelukeskukset,
Espoonlahden hoivakoti,
Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö.

Työsi sijoittuu yhteen näistä yksiköistä. Hakemuksessasi voit esittää toiveen, mihin näistä yksiköistä toivoisit sijoittuvasi.

Työ yksiköissämme on monipuolista, asiakaslähtöistä ja elämänmakuista muisti- ja monisairaiden ikääntyneiden pitkäaikaista ja lyhytaikaista hoitoa ja kuntoutusta sisältäen asukkaiden perustarpeista huolehtimista, hoivaa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhön, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen ja työpaikan, jossa voit hyödyntää omaa osaamistasi.

Työpaikan nimi: Espoon pitkäaikaishoito


Työaika: 114h 45min/ 3vko, 2-vuorotyö, mahdollisuus tehdä myös osa-aikatyötä esim. opintojen ohella


Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset:
Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto tai alan opiskelija.

Tehtävässä edellytetään: kiinnostusta vanhustyöhön ja riittävää suomen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: vastuullisuutta ja oppimishalua, hyviä sosiaalisia- ja työelämätaitoja, kokemusta hoito- tai vanhustyöstä sekä Rai ja LifeCare järjestelmien tuntemista.

Lisätietoja

https://www.esbo.fi/fi-FI/Seniorit/Seniorien_asuminen/Tehostettu_palveluasuminen/Espoon_kaupungin_hoivakodit

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa
Osastonhoitaja
Tiina Rasilainen
0438271836
tiina.rasilainen@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Pitkäaikaishoidon resurssipalvelut
Osoite: Säterinkatu 3, 02600 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.