Haemme Espoonlahden kotihoitoon lähihoitajia tai alan opiskelijoita eripituisiin sijaisuuksiin. Toimipisteemme sijaitsee Espoonlahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Pääset työskentelemään ja kehittämään omaa osaamistasi osana moniammatillista tiimiä. Meillä on positiivinen, kannustava työyhteisö ja perehdytämme työhön sekä käytössä oleviin järjestelmiin huolellisesti.

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on pääosin itsenäistä työskentelyä mutta käytössäsi on tiimin hyvä tuki ja osaaminen. Työ on kaksivuorotyötä.

Pitkäaikaisena sijaisena olet oikeutettu myös Espoon kaupungin henkilöstöetuihin (mm.työsuhdematkalippuetu,tuettu ruokailu ja maksuttomat uintikerrat). Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon ohjaajat Riitta Mäkinen p.0505481293 ja Jonna Juntunen p.0405069407

Työpaikan nimi ja osoite: Espoonlahden kotihoito, Merikansantie 4
Työaika: 116 h15 min/ 3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: 2222,69 € kuukaudessa -mahdollinen epäpätevyysalennus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

-Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.
-Lähihoitajaopiskelija: hyväksytysti suoritetut kasvun tukemisen sekä hoito ja huolenpidon opinnot, työssäoppisen jaksot, lääkehoidon opinnot sekä lääkelaskut
-Perushoitaja tai tehtävään soveltuva terveydenhuollon ja sosiaalialan kouluasteinen tutkinto
-AMK-sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- tai kätilöopiskelija: suoritettu 60 opintopistettä, hyväksytyt harjoittelujaksot terveydenhuoltoalan kohteessa, hyväksytyt lääkehoidon opinnot


Arvostamme kokemusta vanhustyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kieltä.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antavat kotihoidon ohjaajat Riitta Mäkinen p.0505481293 ja Jonna Juntunen p.0405069407

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Espoonlahden kotihoito
Osoite: Merikansantie 4, 02070 Espoon kaupunki

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.