test

Lähihoitaja, etäkotihoito, Espoo

Hakuaika päättyy  8.2.2023 15:45

Sinä ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnista kiinnostunut hoitaja. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö. Voit olla vastavalmistunut tai alan konkari, meillä työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Haemme resurssipoolin etäkotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään. Toimipisteemme sijaitsevat Friisilässä monipuolisten kulkuyhteyksien varrella. Etätiimissä työskentelee palveluvastaava, 2 sairaanhoitajaa, 10 lähihoitajaa sekä resurssipoolin ja seuren hoitajia.

Lähihoitajan työ etäkotihoidossa tapahtuu tietokoneen ja asiakkaan tabletin välityksellä. Etäkontaktin tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea asiakkaan kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoito- ja palvelusuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun ja palvelutarpeen jatkuvaan arviointiin.

Työ on jaksotyötä aamu ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Työpaikan nimi ja osoite: Etäkotihoito, Piispantilankuja 6 A, 02240 Espoo
Työaika: 38h 15min/vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja työnantajan hyväksymien LOVE lääkelupien suorittamista 3 kk sisällä työsuhteen aloittamisesta.

Arvostamme IT-taitojen hallintaa ja nopeaa järjestelmien oppimiskykyä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Palveluvastaava Marika Kurula 0406365881.
Palveluesimies Tiina Määttänen 0401627645.
etunimi.sukunimi@luvn.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Tutustu työnantajaan