Skip to main content
test

Meillä on Ullanlinnan tiimissä avoinna vakituinen lähihoitajan tehtävä ja etsimme kenties juuri sinua hyvään porukkaamme.

Asiakkaamme ovat Ullanlinnan, Eiran, Kaivopuiston ja Hernesaaren sekä Suomenlinnan alueella. Toimitilamme ovat Kruunuhaassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asiakaskäynnit onnistuvat idyllisellä alueellamme kävellen, pyörällä tai julkisilla.

Tiimimme on jaettu pienryhmiin, joissa on 3-4 hoitajaa. Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, ja työtä tehdään sekä itsenäisesti että yhdessä moniammatillisessa tiimissä toimien. Toimimme vastuuhoitajamallin mukaisesti ja toimit vastuuhoitajana noin 6-7 asiakkaalle. Vastuuhoitajuuteen kuuluu asiakkaan kokonaisvaltaisen hoidon suunnittelua, toteutusta sekä arviointia.

Etsimme joukkoomme vastuullista ja joustavaa lähihoitajaa. Työ kotihoidossa on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja moniammatillisen tiimin jäsenenä toimimista. Työ on jaksotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Meillä lähihoitajalla on halutessaan mahdollisuus tehdä Voima-hankkeen mukaista työaikaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meidän yksikköön tekemään arvokasta hoitotyötä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Eteläinen kotihoito
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-926-22
  • 30.5.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 2345,68 e/kk
  • 9.5.2022 - 23.5.2022 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

KHE vs.
Maiju Paavola
puh. 09 310 44703 (9-15)
maiju.paavola@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Eteläinen kotihoito

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Vironkatu 2, 2krs, 00170 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat