Lähihoitaja / Hälläpyörän koti - Tampereen kaupunki

Lähihoitaja / Hälläpyörän koti

Haemme lähihoitajaa Tampereen kaupungin kehitysvammaisten tehostetun asumisen yksikköön Hälläpyörän kotiin. Hälläpyörän koti sijaistee Kalevassa, Kiovanpuiston reunalla. Hälläpyörän kodissa asuu 13 aikuista kehitysvammaista asukasta ja yksi paikka on tilapäisasumista varten. Henkilökuntaan kuuluu lähihoitajia, ohjaajia, sairaanhoitaja ja kolmen kodin yhteinen johtava hoitaja. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden yksilöllinen ohjaaminen, tukeminen ja auttaminen arjen askareissa, perus- ja lääkehoito sekä harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan suunnittelu, tukeminen ja järjestäminen sekä itsemääräämisoikeuden tukeminen. Myös asiakkaiden asioiden hoitaminen ja kodinhoidolliset työt (ruuanlaitto, siivoaminen, vaatehuolto) yhdessä asiakkaiden kanssa kuuluvat työn kuvaan. Yhteistyö asiakkaan lähiverkoston kanssa on tärkeää. Lisäksi keskeisiä tehtäviä on edellä mainittujen asioiden dokumentointi asiakastietojärjestelmään. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.
Edellytämme myös kehitysvamma-alan hyvää tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja jatkuvan työnkeskeytymisen ja ulkoisten uhkien sietokykyä sekä hygieniapassia.

Valitulta edellytetään LOVe- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsomme Pegasos-tietojärjestelmän sekä Haipro-järjestelmän käyttökokemuksen, ensiaputaidot sekä kokemuksen ikääntyvien asiakkaiden hoidosta.

Lisätietoja antaa johtava hoitaja Tuula Soukka, puh. 040 589 5287.

Hakuaika päättyy 20.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Johtava hoitaja Tuula Soukka puh. Puh. 040 589 5287

Psykososiaalisen tuen palveluryhmä / Vammaispalvelut, Hällänpyörän koti
Osoite: Hälläpyöränkatu 8, 33540 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka