Skip to main content
test

Lähihoitaja - tule töihin meille Päijät-Soteen, Hartolan kotihoitoon.

Haemme LÄHIHOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Hartolan kotihoitoon. Kysy myös sijaisuuksia ja osa-aikatyötä jos ne sopivat paremmin elämäntilanteeseesi.

Pitäisitkö monipuolisesta ja itsenäisestä työstä, jossa saat tiimistä vahvan tuen? Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen.

Saat meiltä reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön ja tarjoamme työntekijöillemme mittavat ison työnantajan henkilöstöedut. Työ on kaksivuorotyötä. Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat lähihoitajaopiskelijat. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §.n edellyttämää rokotussuojaa.

Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan osaajan löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen ja mukavaan porukkaamme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Merja Rakkolainen
puh. 044 743 2434
merja.rakkolainen1@phhyky.fi
Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Hartola, 19600 Hartola

Sinulle suositellut työpaikat