test

Lähihoitaja Hattulan kotihoitoon

Hakuaika päättyy  4.10.2023 15:00

Etsimme nyt joukkoomme lähihoitajia Hattulan kotihoitoon!

Tässä vastuullisessa työssä tuet ikäihmisten kotona asumista ja edistät heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Työsi sisältää monipuolisia tehtäviä, kuten lääkehoidon toteuttamista, perushoivaa, päivittäisten toimintojen tukemista sekä asiakkaiden terveydentilan seurantaa. Huolehdit myös siitä, että asiakkaiden kotiympäristö pysyy turvallisena ja viihtyisänä. Lisäksi toimit tärkeänä linkkinä asiakkaan ja moniammatillisen tiimin välillä. Yhteistyö sairaanhoitajien, fysioterapeutin ja asiakasohjauksen kanssa on olennainen osa työtäsi, ja yhdessä varmistamme asiakkaidemme parhaan mahdollisen hoidon ja tuen.

Koska jokainen asiakas on ainutlaatuinen, tarjoaa kotihoidon lähihoitajan työ mahdollisuuden yksilölliseen hoitotyöhön ja samalla ammatilliseen kehittymiseen. Työmme tarkoitus on parantaa asiakkaidemme elämänlaatua ja mahdollistaa heille itsenäinen ja turvallinen elämä omassa kodissaan.

Tarjolla on kokoaikatyö ja vakituinen työsuhde. Työn aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä.
Teemme työtä kahdessa vuorossa ja tarjoamme hyvät vaikutusmahdollisuudet työvuorojen suunnitteluun.

Voit olla kokenut tai vastavalmistunut lähihoitaja. Tärkeintä on ikäihmisiä arvostava ja heidän yksilölliset tarpeensa huomioiva työtapa sekä kiinnostus asiakkaan kotona tapahtuvaan itsenäiseen hoitotyöhön. Iloinen ja ammattitaitoinen tiimimme perehdyttää sinulle kaiken muun.

Järjestelmistä saat avuksesi Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmän, LifeCare-asiakastietojärjestelmän sekä RAI -toimintakyvyn arviointiohjelman. Myös järjestelmien käyttöön saat kattavan perehdytyksen. Arvostamme voimassaolevaa lääkehoidon osaamista (LOVe-tentti tai muu vastaava), mutta tarvittaessa voit myös suorittaa sen meillä koeajan puitteissa. Ajokortti ja oman auton käyttö ovat työn liikkuvan luonteen vuoksi välttämättömyys

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun sekä 200€:n arvoisen kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön parissa. Pääset tutustumaan lisää Oma Hämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan, tässä tehtävässä tehtäväkohtainen palkka on 2488,17€/kk +mahdolliset kokemuslisät. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.


Lisätietoja

http://www.omahame.fi

kotihoidon lähijohtaja Päivi Lindqvist, 050 3028663
paivi.lindqvist@omahame.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan