Lähihoitaja, hengityshalvaushoito - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA kotihoitorinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen 4.1.21.-31.3.2022.

Tehtäviisi kuuluu hengityshalvauspotilaan hoito ja avustaminen päivittäisissä toiminnoissa. Työ tapahtuu pääosin kotiympäristössä, mutta liikkuminen kodin ulkopuolella on myös tavanomaista. Työ on kolmivuorotyötä viiden hoitajan hoitoringissä. Arvostamme hoitoringisä kuntouttavaa työotetta. Aikaisempi kotona työskentely katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä tai muuta vastaavaa samantasoista koulutusta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

va osastonhoitaja Kirsi Pitkänen p. 044 719 5311
osastonhoitaja Virve Laine p. 044 4828338

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Hoitotyön palveluyksikkö
Osoite: Keskkussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!