Lähihoitaja (Hirvensalmen palvelukeskus) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hirvensalmen palvelukeskukseen 29.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hirvensalmen palvelukeskus on 51 paikkainen vanhusten hoivayksikkö, joka tarjoaa lyhytaikaista jaksohoitoa ja pitkäaikaista asumispalvelua pääasiassa ikäihmisille useassa kodinomaisessa yksikössä. Yksikkö sijaitsee kauniilla paikalla Ryökäsveden rannalla Hirvensalmen kirkonkylässä. Yksikön henkilöstön muodostaa esimies, neljä sairaanhoitajaa, lähihoitajat, hoiva-avustajat sekä fysioterapeutti. Toiminnassamme pidämme tärkeänä kehittävää ja toimintakykyä lisäävää työotetta.

Tehtävä sisältää lähihoitajan työtehtävät vanhusten hoivayksikössä. Lähihoitajana toimit pitkäaikais- ja jaksohoidossa olevien asukkaiden perushoidon asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä. Työ vaatii itsenäistä päätöksenteko- ja ongelmanratkaisutaitoja. Tehtävässä tarvitaan vanhustyön ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyön osaamista. Työssä voit käyttää laaja-alaisesti ja monipuolisesti ammattitaitoasi. Odotamme että olet aidosti kiinnostunut vanhuksista sekä heidän hoidostaan ja työskentelysi on toimintakykyä ylläpitävää. Lähihoitajana huolehdit virikkeellisen toiminnan ja merkityksellisen arjen järjestämisestä ja mahdollistamisesta asukkaille.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme kiinnostusta oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan voimavaralähtöinen työosaaminen.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalvelujen esimies Leena Torniainen, puh. 050 375 4852, leena.torniainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Heikinniementie 9, 52550 Hirvensalmi

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!