test
Lähihoitaja/hoitaja, idän resurssipooli - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tule töihin meille kotihoitoon lähihoitajaksi idän resurssipooliin!

Meille on tärkeää kotihoidon asiakkaiden hyvä olo ja merkitykselliset kokemukset. Haluamme olla läsnä asiakkaiden arjessa ja auttaa sekä tukea heitä omannäköisessä elämässä. Asiakkailta saatu kiitos ja hyvä palaute ilahduttaa saaden hymyn huulille, liikuttaa ja innostaa työssä. Paras palkinto on asiakkaan kysymys: Milloin sinä tulet seuraavan kerran minun luokseni? Silloin tietää onnistuneensa omassa työssään.

Teemme työtä yhdessä itäisen ja kaakkoisen kotihoidon hoitajien kanssa. Olemme samalla viivalla ja meillä jokaisella on oma paikkamme ja tehtävämme asiakkaiden hyväksi. Arvostamme jokaista työtoveria ja asiakasta ja asioita voi tehdä eri tavalla.
Meillä on työssä huumoria, naurua ja rentoutta sekä paljon muitakin tunteita. Meillä on hyvä porukka poolissa ja jaamme osaamistamme toisillemme. Pystymme puhumaan yhdessä työn iloista ja suruista viikoittaisessa tapaamisessamme, jossa esihenkilömme on myös läsnä. Haluamme oppia uutta ja vahvistaa osaamistamme ja pystymme myös pyytämään apua työtovereiltamme tiukoissa tilanteissa.

Jos kotihoito ei ole sinulle vielä tuttua, poolimme porukka tulee opettamaan sinulle tämän työn. Olemme joustavia ja rohkeita ja meillä on joustava ja kuunteleva esihenkilö. Arkityö on ollut osalle meistä tärkeä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Itäinen kotihoitoyksikkö, Kivikko 2 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-12-22
  • 7.2.2022
  • Lh 2345,68 e/kk, hoitaja 2247,20 e/kk
  • 11.1.2022 - 1.2.2022 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

kotihoidon esihenkilö Riitta Poikonen, p. 040 685 6427 (arkisin klo 8-16)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Itäinen kotihoitoyksikkö, Kivikko 2 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kontukuja 5, 00940 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat