Suutarila1 lähipalvelualueelle etsitään reippaita lähihoitajia tai sairaanhoitoalan opiskelijoita kesätöihin. Työn pituus sekä aloitus- ja lopetusaika on sovittavissa sinulle parhaiten sopivaan aikaan.

Mahdollisuus jäädä myös pidempäänkin sijaisuuteen!

Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoitaminen heidän omassa kodissaan. Työ on monipuolista ja tarjoaa sinulle laaja-alaisen kokemuksen hoiva- ja hoitotyöstä.

Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta-ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa. Alueemme välimatkoista selviää kävellen, pyöräillen ja autoillen. Jos auton käyttö tuntuu vieraalta, pyörän käyttö on suositeltavaa. Alueelta löytyy myös sähköpyörä yhteiskäyttöön siivittämään asiakkaiden välisiä matkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kehittymismahdollisuudet.

Jos kiinnostuit paikasta, käy tutustumassa sivustolla https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/ ja jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Lähihoitajan peruspalkka 2322,46 e/kk, hoitajan peruspalkka 2224,95 e/kk, opiskelijoilta rajattujen tehtävien palkan alennus 1-10%

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Koillinen kotihoitoyksikkö, Suutarila 1 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-482-21
  • 31.5.2021 - 29.8.2021
  • Lh 2322.46 e/kk, hoitaja 2224,95 e/kk
  • 22.3.2021 - 20.4.2021 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

kotihoidon esihenkilö Satu Yksjärvi
arkisin klo 9-15 p. 09 310 58570
satu.yksjarvi@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Koillinen kotihoitoyksikkö, Suutarila 1 lähipalvelualue
Osoite: Iltatähdenkuja 1-3, 00740 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sinulle suositellut työpaikat