Skip to main content
test

Lähihoitaja haluaisitko tulla meille Myllypuro 1 kotihoitoon vakituiseen työhön? Työt alkavat 27.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Meillä kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista ja itsenäistä. Hoitotyö asiakkaiden kotona pitää sisällään mm. sairaanhoidollisia ja perushoidollisia työtehtäviä sekä asiakkaan kuntoutumisen tukea. Meillä asiakas kohdataan yksilöllisesti hänen tarpeensa huomioiden. Meille asiakkaat ovat tärkeitä ja jokainen asiakas on ainutkertainen. Kotihoidossa voit keskittyä yhteen asiakkaaseen kerralla. Päivittäiset asiakaskirjaukset teemme työpuhelimella käyntien yhteydessä.

Meillä on hyvä ja toimiva työyhteisö, olemme jakaantuneet kahteen pienempään ryhmään ja ryhmät hoitavat pääsääntöisesti ryhmänsä asiakkaita. Työyhteisössämme vallitsee avoin ja toisia arvostava työilmapiiri. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten pääset suunnitteluvaiheessa itse vaikuttamaan työvuoroihisi. Myös lomat työntekijät suunnittelevat keskenään. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa. Voit olla kokenut konkari tai vastavalmistunut lähihoitaja. Räätälöimme kanssasi yksilöllisen noin kahden viikon perehdytyksen oman osaamisen pohjalta.

Toimistomme sijaitsee Myllypuron seniorikeskuksen yhteydessä. Voimme käydä ruokailemassa seniorikeskuksen ravintolassa henkilöstöhinnoin ja saamme käyttää seniorikeskuksen kuntosalia ilmaiseksi tiettyinä aikoina päivästä. Asiakkaamme asuvat toimistomme läheisyydessä, joten liikumme kävellen, pyörällä tai henkilöautolla asiakkaiden luokse. Meillä on käytössä polkupyöriä, muutama sähköpyörä ja kotihoidon sähköautoja. Me lähihoitajakollegasi, sairaan- ja terveydenhoitajat, fysioterapeutti ja esihenkilö toivotamme sinut sydämestämme lämpimästi tervetulleeksi osaksi meitä.

Metropolian ammattikorkeakoulu on kivenheiton päässä toimistoltamme, jos olet opiskelija ja haluat tehdä työtä koulun ohessa, voit olla yhteydessä ja tiedustella muita työmahdollisuuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.
Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Itäinen kotihoitoyksikkö, Myllypuro 1 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-125-23
  • 27.2.2022
  • Lh 2404,55 e/kk, hoitaja 2304,67 e/kk
  • 23.1.2023 - 17.2.2023 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Kupiainen Erja, puh. 050 522 2967, erja.kupiainen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Itäinen kotihoitoyksikkö, Myllypuro 1 lähipalvelualue

Stadin sotepe on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sotepe-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Myllymatkantie 4, 2krs, 00920 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat