Lähihoitaja/Hoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Vuosaari 1-4 lähipalvelualueet hakevat joukkoonsa lähihoitajia Apotin käyttöönoton ajaksi eri pituisiin sijaisuuksiin.

Vuosaaren kotihoito toimii neljässä eri tiimissä. Tästä porukasta saat hyvän perehdytyksen ja tukea työhösi. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Meri-Rastilassa. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana sekä valitsemme tehtävään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu kotona asuvien vanhusten ja vammaisten perushoito ja -hoiva sovitun hoitosuunnitelman mukaisesti. Työsi sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Työ on monipuolista ja itsenäistä hoito-ja hoivatyötä ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön.

Toivomme, että olet positiivisesti asioihin suhtautuva ja reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta ja hoidettavien asioiden loppuun asti saattamista.

Käytössämme on PegasosMukana toiminnanohjausratkaisu, jonka avulla työntekijät kirjaavat ja päivittävät käyntitietoja matkapuhelimella. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta-ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito..

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Itäinen palvelualue, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 2 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-1528-20
  • 25.1.2021 - 31.5.2021
  • 2322,46 e/ kk
  • 31.12.2020 - 5.2.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Kotihoidon ohjaaja Merja Hiihtola p. 040 334 5325

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Itäinen palvelualue, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 2 lähipalvelualue
Osoite: Meri-Rastilan kuja 1, 00980 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.