Lähihoitaja, vastavalmistunut tai kokenut hoitoalan ammattilainen, tule osaksi erinomaista kotihoitotiimiä Etelä-Haagan luonnonläheiselle alueelle. Meillä on tarjolla lähihoitajan vakituinen toimi 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimissämme tehdään kuntouttavaa hoitotyötä pääsääntöisesti ikääntyneiden ja usein myös muistisairauden vuoksi tukea tarvitsevien asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden mielekäs arki ja toimintakyvyn ylläpitäminen on meille tärkeää ja siihen saamme tukea tiimin omalta fysioterapeutilta ja elämänlaatutyöntekijältä. Asiakkaiden kotona asumisen edellytyksenä on turvallisen lääkehoidon toteuttaminen, sairauksien hyvä hoitaminen sekä yhteistyö omais- ja muun verkoston kanssa. Hoitotyön kirjaamisessa ja toimintakyvyn arvioinnissa käytämme PegasosMukana-, Pegasos- ja RAI-järjestelmää. Vuoden 2021 huhtikuussa siirrymme käyttämään Apottia.

Syksyn 2020 henkilöstökokemusta mittaavassa Kunta 10-tutkimuksessa työyksikkömme vahvuus ilmeni mm. työyhteisöosiossa kehittämismyönteisyyden, ilmapiirin ja sosiaalisen pääoman osalta, 100% työntekijöistä suosittelisi nykyistä työnantajaa ystävilleen.

Meillä siis tsempataan työkaveria ja tehdään työtä yhdessä, me myös haluamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta, kokemusta muistisairaan hoitotyöstä ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä on mahdollisuus ns. VOIMA-työvuorosuunnitteluun (9h työpäivät) ja alueemme välimatkoista selviytyy kävellen tai pyörällä, jos auton käyttö tuntuu vieraalta.

Tule kehittämään toimintaamme - tarjoamme ison työnantajan ja toimivan työyhteisön edut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Haaga 2 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-28-21
  • 1.2.2021
  • Lh 2322,46 e/kk, hoitaja 2224,95 e/kk
  • 8.1.2021 - 25.1.2021 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Kotihoidonohjaaja Minna Kivistö
puh. 09 310 41140

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Haaga 2 lähipalvelualue
Osoite: Isonnevantie 28 C-rappu, 00320 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.