Skip to main content
test
Lähihoitaja, Hyvinvointikeskus Kunila, Miehikkälä - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Etsimme joukkoomme lämminhenkistä ja reippaalla palveluasenteella varustettua lähihoitajaa tehostetun palveluasumisen yksikköön, Kunilaan.

Kunila on 36- paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö maaseudun rauhassa, Miehikkälässä. Hyvinvointikeskuksessa on lisäksi 9- paikkainen kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen yksikkö ja 2 palveluasuntoa kehitysvammaisille, joihin yövalvonta tulee Kunilasta. Työ on kolmivuorotyötä.

Lähihoitajana työskentelet asukkaiden arjessa tiiviissä yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Asukkailla on RAI toimintakyvyn arviointiin pohjautuva hoito- ja palvelusuunnitelma, jonka perusteella toteutamme asukaskohtaista hoito- ja hoivatyötä kuntouttavaa työotetta käyttäen. Kunnioitamme asiakkaiden itsemääräämisoikeutta ja tuemme jokaista asukasta hänen tarpeidensa mukaan.

Sovit tiimiimme, kun sinulla on aito kiinnostus asukkaidemme hyvinvoinnin edistämisestä, osaat toimia asukaslähtöisesti ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Odotamme jo hakemustasi!

Työnantajana tarjoamme:

- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on lähihoitajan tutkinto, Valviran rekisteröinti ja lääkehoidonosaamisen päivitys ja tentin hyväksytty suoritus viiden vuoden välein. Lääkeosaamisen voi päivittää myös työn alkaessa. Valinnoissa huomioidaan myös kevään aikana valmistuvat lähihoitajat.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja käytävä huumetestissä ennen koeajan päättymistä.

Hakulomakkeemme on todella kepeä, laita muutama ruksi kuvaamaan osaamistasi ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Marja-Riitta Husu
marja-riitta.husu@kymsote.fi
p. 040 512 2316

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 49700 Miehikkälä

Sinulle suositellut työpaikat