test
Lähihoitaja / Iäkkäiden palvelut - Tyrnävän kunta

Etsitkö työtä, jossa voit työskennellä nykyaikaisessa sosiaali- ja terveydenhuollon työyhteisössä? Haluatko tehdä hoito- ja hoivatyötä, jossa kannustetaan työntekijää luoviin ratkaisuihin? Hoitoalan opiskelija, etsitkö töitä, joissa on mahdollisuus kehittyä hoitoalan ammattilaiseksi ja kasvattaa osaamista ja taitoja?

Tyrnävän kunta/ iäkkäiden palvelut

hakee LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tehtävään sisältyy lähihoitajan työtä sekä kotihoidossa että asumispalveluyksikössä sekä päivätyöluonteisia päivätoiminnan ohjaajan tehtäviä 10-40 % työajasta.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Ajokortti välttämätön.

Tarjoamme sinulle avoimen ilmapiirin työtäsi tukemaan. Saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, tukea antavan työyhteisön, yhtenäiset toimintatavat sekä vaikutusmahdollisuuden oman työsi kehittämiseen. Meillä lähihoitajan työ on laaja-alaista ja monipuolista. Lähihoitaja toteuttaa kuntouttavaa hoitotyötä itsenäisesti asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti, osallistuu lääkehoidon toteuttamiseen suoritetun lääkeluvan jälkeen, arvioi asukkaan toimintakykyä ja hoidon tarvetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen palkkahinnoittelun 02SOS06A mukaan (tehtäväkohtainen palkka 2277,74 €/kk). Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Koeajan aikana edellytämme sinulta lääkehoidon osaamisen osoittamista. Valitun on esitettävä ennen työsuhteen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta iäkkäiden hoitotyöstä. Työssä tarvitaan ammattitaitoa, hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijoilta odotetaan aitoa kiinnostusta ja sitoutumista iäkkäiden hoitotyöhön.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Tehtävät on mahdollista täyttää jo hakuajan aikana, kun tehtäviin sopiva työntekijä löytyy.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 30.12.2021 klo 16:00.

Lisätietoja antaa: vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050 326 0296 ja palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 664 6474, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa: vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050 326 0296 ja palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 664 6474, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Kirkkotie 9, 91800 Tyrnävä

Sinulle suositellut työpaikat