Lähihoitaja, Ikääntyneiden palvelut, Kotihoito Turku

Hakuaika päättyy  25.7.2024 23:59

Haemme kehitysmyönteiseen joukkoomme Turun eteläisen alueen kotihoitoon reipasta ja positiivisen asenteen omaavaa lähihoitajaa.

Mikäli haluat olla mukana kehittämässä ikäihmisten hoidon ja palvelujen toteuttamista moniammatillisen tiimin jäsenenä kotihoidossa, olet etsimämme henkilö. Meillä saat olla rohkeasti oma itsesi.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja vaihtelevaa. Lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon ja huolenpidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon ja haavanhoidon toteuttamista. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi.

Tällä hetkellä on avoinna lähihoitajan tehtäviä näissä tiimeissä:

Nummi-Halinen
Tiimissä on hakijalla hyvä olla ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön, mutta se ei välttämätöntä. Alueella on käytössä muutamia työnantajan autoja sekä polkupyöriä.

Vähäheikkilä-Hirvensalo
Tiimin alueella työtä voi tehdä polkupyörällä tai autolla liikkuen. Alueella on myös työnantajan auton käyttömahdollisuus. Hakijalla on hyvä olla ajokortti.

Lauste
Työtä voi tehdä kävellen, polkupyörällä tai autolla liikkuen. Alueella on myös työnantajan auton käyttömahdollisuus.

Varissuo
Tiimi on alueellisesti melko pieni. Ajokortti olisi suotavaa olla olemassa, mutta alueella pärjää pitkälle kävellen ja pyörällä.

Kaikki tiimit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten niihin on helppo kulkea myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Otamme huomioon osaamisesi, koulutuksesi ja tähänastisen työkokemuksesi. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten pääset vaikuttamaan tuleviin työvuoroihisi.

Eduksi luetaan LOVE-lääkelupa (lääkelupa on mahdollista suorittaa työnantajan kautta), RAI-osaaminen ja hyvät tietotekniset taidot, sekä kiinnostuksen vanhustyöstä.

Etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Ikääntyneiden palveluiden rekrytointi

ikapalveluidenrekry@varha.fi

p. 040 578 5892 (arkisin klo 9-15)

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Tutustu työnantajaan