test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Eno (ID5662) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 30.1.2022 mennessä LÄHIHOITAJAN tehtävä Hopearannan hoivakodissa.

Työhön kuuluvat lähihoitajan monipuoliset tehtävät. Olet sopiva meille, jos asukaslähtöisyys ja ikä-ihmisten toimintakyvyn edistäminen toteutuu työssäsi. Kykenet itsenäiseen ja tiimityöhön ja työtapasi edistää työyhteisön toimintaa ja tavoitteiden toteutumista. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, työyhteisötaidot sekä kiinnostus työsi ja työyhteisösi kehittämiseen ennakkoluulottomalla, monipuolisella ja oma-aloitteisella työotteella edesauttavat valintaasi tähän tehtävään. Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista kolmivuorotyöhön

Ikäihmisten toimialueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset palvelut ikäihmisille. Työsi laatu on meille tärkeää.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Kokemus lähihoitajan tehtävistä asumispalveluissa ja suoritetut lääkehoidon opinnot katsotaan eduksesi.

Tehtävän peruspalkka on 2280,00 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville maksamme tehtäväkohtaiseen palkkaan rekrytointilisää 20 % (määräaikaisesti, työsuhteen alkaessa 1.12.2021 jälkeen):

  • Terveyskeskussairaalaan ja ikäihmisten asumispalveluihin 6 kuukauden ajan
  • 24/7 palveluihin 3 kuukauden ajan
Tuemme oman henkilöstömme jaksamista ja pyrimme vähentämään erikoissairaanhoidon kuormitusta vahvistamalla henkilöstöresurssejamme organisaatiomme ulkopuolelta tulevalla työvoimalla. Tavoitteena on purkaa 24/7 palveluiden alueelle ja erikoissairaanhoitoon pakkautuneen ikääntyneiden asumispalveluja vaativien asiakkaidemme hoitoketjua.

Tehtävä täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan sen jälkeen.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

JOS KIINNOSTUIT, soita palveluesimies Päivi Haaraselle, paivi.haaranen@siunsote.fi, puh. 013 330 6760 saadaksesi lisätietoja tehtävästä ja Hopearannasta.

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.1.2022.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5662
  • 14.1.2022 - 30.1.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat