Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut (Iltarusko ja Sarastus), Liperi (id7893) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 12.10.2023 MENNESSÄ VAKITUISIIN TEHTÄVIIN

LähihoitajiaLiperin Iltaruskoon ja Sarastukseen

TehtävänkuvausTyössäsi saat hyödyntää lähihoitajan monipuolista osaamistasi. Työnkuvaasi kuuluu mm. asukkaiden perushoidosta huolehtiminen sekä asukkaiden kokonaishoidon suunnittelu ja toteutus. Olet sopiva meille, jos asukaslähtöisyys ja ikäihmisten toimintakyvyn edistäminen ovat sinulle tärkeitä. Työtä saat tehdä itsenäisesti ja kehittävällä työotteella, työyhteisön tuella. Kykenet tiimityöhön ja työtapasi edistää työyhteisön toimintaa ja tavoitteiden toteutumista. Olet valmis ottamaan vastuuta. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, työyhteisötaidot sekä olet kiinnostunut työsi kehittämisestä.

Työ on kolmivuorotyötä.

Työyhteisön esittelyIltaruskon yksikössä on 25 asukaspaikkaa, joista 4 on varattu lyhytaikaiseen hoitoon. Sarastuksen yksikössä on 25 asukaspaikkaa.

Työpaikka sijaitsee osoitteessa Käsämäntie 111b, 83100 Liperi.

Kelpoisuusehdot Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 2465,88 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Tehtävien aloitus on alustavasti suunniteltu mahdollisimman pian, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Marja-Leena Nuutinen, puh. 013 330 6079.

Tehtäviin haetaan sähköisesti.

Joensuussa 28.9.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7893
  • 21.8.2023 - 12.10.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaLiperiKunta

Yhteystietomme

palveluesihenkilö Marja-Leena Nuutinen, puh. 013 330 6079.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat