Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut ja terveyskeskussairaala, Kontiolahti (id6556) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme lähihoitajia työsuhteisiin Kontiolahteen

Onko ikäihmisten asumispalvelut ja terveyskeskussairaalat sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan sen antamiin mahdollisuuksiin.

Varparannan hoivakoti, Kontiolahti

Varparannan hoivakoti tarjoaa tehostettua asumispalvelua 32:lle asukkaalle. Hoito- ja hoiva toteutetaan hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti, joka laaditaan yhdessä asukkaan, omaisen ja hoitoon osallistuvan henkilökunnan kanssa. Asukas huomioidaan yksilönä ja hänen jäljellä olevia voimavaroja tuetaan päivittäin arjen askareissa. Hoivakoti tarjoaa mahdollisuutta asukkaille yhteisölliseen toimintaan erilaisten virikkeellisten ryhmien myötä.

Villarannan hoivakoti, Kontiolahti

Villarannan hoivakoti tarjoaa tehostettua asumispalvelua asukkailleen. Hoito- ja hoiva toteutetaan hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti, joka laaditaan yhdessä asukkaan, omaisen ja hoitoon osallistuvan henkilökunnan kanssa. Asukas huomioidaan yksilönä ja hänen jäljellä olevia voimavaroja tuetaan päivittäin arjen askareissa. Hoivakoti tarjoaa mahdollisuutta asukkaille yhteisölliseen toimintaan erilaisten virikkeellisten ryhmien myötä.

Kultasiiven siirtymäkoti, Kontiolahti

Kultasiiven siirtymäkoti on väliaikaista asumispalvelua niille ikäihmisille, joiden kotona asuminen ei enää ole mahdollista kotihoidon palveluilla. Hoito ja hoiva ovat ympärivuorokautista. Siirtymäkodissa asukas odottaa pysyvää asumispalvelupaikkaa kunnes hän saa se jostakin hoivakodista. Siirtymäkodissa on 20 asukaspaikkaa.

Tähkäkoti, Kontiolahti

Tähkäkoti tarjoaa tehostettua asumispalvelua 15:lle asukkaalle. Hoito- ja hoiva suunnitellaan yhdessä asukkaan, omaisen ja hoitoon osallistuvan henkilökunnan kanssa. Hoiva perustuu kuntouttavan hoidon periaatteisiin. Asukkaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä pyritään ylläpitämään niin, että asukasta kannustetaan päivittäisissä askareissa omien voimavarojen mukaiseen toimintaan. Sosiaalista osallistumista ja yhteisöllisyyttä tuetaan erilaisilla viriketuokioilla.

Kontiolahden terveyskeskussairaala

Tutkimus, kuntoutus ja hoito tapahtuu terveyskeskussairaalassa (entiset vuodeosastot) silloin, kun hoito ei vaadi keskussairaalahoitoa. Terveyskeskussairaalaan tullaan joko keskussairaalan lääkärin tai oman terveysaseman avovastaanoton lääkärin lähetteellä. Valtaosa terveyskeskussairaalan potilaista on monisairaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat hoitoa äkillisen sairauden vuoksi. Toimintakykyä ja kuntoutumista tukevan ja edistävän hoidon tavoite on kotiutuminen, jonka suunnitelmallinen toteutus alkaa heti hoitojakson alussa.

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on asumispalveluissa ja terveyskeskussairaalassa 2326,00€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat rekry@siunsote.fi tai p. 013 330 4216.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä. Voit valita yksikön, mistä olet kiinnostunut.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Ilmoitathan hakemusta täyttäessäsi mistä yksiköstä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Joensuussa 17.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6556
 • 16.8.2022 - 31.12.2023 23:59
 • KuntaKontiolahtiPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat