Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut ja terveyskeskussairaala, Liperi (id6531) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme lähihoitajia Liperiin.

Onko ikäihmisten asumispalvelut ja terveyskeskussairaala sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan sen antamiin mahdollisuuksiin.

Hoivakoti Konttilanhovi

Konttilanhovi on tehostetun asumispalvelun yksikkö (33 asukaspaikkaa) Liperissä. Konttilanhovi on ympärivuorokautista hoitoa ja asumista tarjoava tehostetun palveluasumisen koti Liperissä, terveyskeskuksen välittömässä läheisyydessä. Asukkaat ovat iäkkäitä vanhuksia, joiden hoivan ja huolenpidon tarve on ympärivuorokautista. Asuminen voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista vuorohoitoa esim. omaishoitajien vapaapäivien ajan.

Iltarusko ja Sarastus

Iltarusko ja Sarastus ovat tehostetun asumispalvelun yksiköitä, joissa molemmissa on 25 asukaspaikkaa. Iltaruskossa neljä paikoista on varattu lyhytaikaiseen asumispalveluun. Yksiköt sijaitsevat samassa rakennuksessa kuin Terveysasema ja tk-sairaala noin 1 km Liperin keskustasta. Työssäsi saat hyödyntää lähihoitajan monipuolista osaamistasi. Työnkuvaasi kuuluu mm. asukkaiden perushoidosta huolehtiminen sekä asukkaiden kokonaishoidon suunnittelu ja toteutus. Panostamme asukkaiden mielekkääseen arkeen moniammatillisesti yhteistyössä omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Myös hyvä ja toimiva työyhteisö on meille arvokas asia.

Terveyskeskussairaala, Liperi

Liperin terveysasemalla toimiva terveyskeskussairaala on yleislääketieteen akuuttisairaanhoitoon keskittynyt terveyskeskussairaala. Potilaamme tulevat hoitoon pääsääntöisesti joko erikoissairaanhoidosta tai oman terveysaseman lääkärin vastaanotolta. Toimintamme on ympärivuorokautista ja -vuotista, ts. hoitotyö on kolmivuorotyötä. Potilaspaikkoja on 30 ja hoitotyömme pohjana on toimintalähtöinen ja kuntouttava työote. Henkilöstöä on 12 sairaanhoitajaa, 11 lähihoitajaa, osastonlääkäri, apulaisosastonhoitaja ja osastonhoitaja, myös useita pitkäaikaisia sijaisia tekee työtä kanssamme. Lisäksi meillä toimii fysioterapeutti terapiapalveluista päivittäin.

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2326,00€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat rekry@siunsote.fi tai p. 013 330 4216.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Ilmoitathan hakemusta täyttäessäsi mistä yksiköstä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Joensuussa 15.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6531
 • 15.8.2022 - 31.12.2023 23:59
 • KuntaLiperiPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat