Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Juuka (id6211) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana LÄHIHOITAJAN tehtäviä Juuassa 23.5.2022 mennessä.

Tervetuloa joukkoomme Kotikallioon! Lähihoitajana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakkaan tarpeen mukaiset perushoidolliset tehtävät. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot. Työ on kolmivuorotyötä.

Etsimme nyt lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikköön, palvelukeskus Kotikallioon. Voisitko se olla sinä?

Tarjoamme sinulle

 • Ison organisaation mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä kanssamme
 • Parhaan pomon ja huiput työkaverit
 • Asiakkaan arvostuksen
 • Moniammatillisen yhteistyön
 • Työn kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä
Meillä tärkeintä on aito kiinnostus ikäihmisten hoitotyötä kohtaan. Perehdytämme sinut tehtävääsi.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Tässä haussa huomioidaan myös valmistuvat lähihoitajaopiskelijat.

Tehtävien peruspalkka on 2280,00€/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville maksamme tehtäväkohtaiseen palkkaan rekrytointilisää 20 % (määräaikaisesti, työsuhteen alkaessa 1.12.2021 - 31.5.2022):

 • Terveyskeskussairaalaan ja ikäihmisten asumispalveluihin 6 kuukauden ajan
 • 24/7 palveluihin 3 kuukauden ajan
Tuemme oman henkilöstömme jaksamista ja pyrimme vähentämään erikoissairaanhoidon kuormitusta vahvistamalla henkilöstöresurssejamme organisaatiomme ulkopuolelta tulevalla työvoimalla. Tavoitteena on purkaa 24/7 palveluiden alueelle ja erikoissairaanhoitoon pakkautuneen ikääntyneiden asumispalveluja vaativien asiakkaidemme hoitoketjua.

Tehtävät täytetään mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valittujen on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Suvi Ovaskainen p. 013 330 6432, suvi.ovaskainen@siunsote.fi

Autamme tarvittaessa myös asuntoasioissa.

Joensuussa 9.5.2022

Ikäihmisten toimialueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset palvelut ikäihmisille.

Siun sotessa asiakaslähtöisyys on toimintamme arvoperusta ja tämä tarkoittaa sitä, että palvelutoimintamme pyritään tekemään mahdollisimman hyvin asiakkaiden ja potilaiden tarpeita vastaavaksi. Meillä työn kehittäminen parantaa työn sujuvuutta. Siun sotessa sujuva työpäivä on tuloksellinen ja mielekäs.

Tule turvaamaan arkea kanssamme!

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6211
 • 9.5.2022 - 23.5.2022 23:59
 • JuukaPohjois-Karjala

Yhteystietomme

palveluesimies Suvi Ovaskainen p. 013 330 6432, suvi.ovaskainen@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat