Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Kitee (id7155) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KAR.JALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 12.2.2023 mennessä kaksi LÄHIHOITAJAN vakituista tehtävää

Kiteen hoivakotiin ja Rantapihaan, ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen.

Hoivakoti sijaitsee Kiteen terveyskeskuksen läheisyydessä ja siellä on asukaspaikkoja 44, joista 14 on lyhytaikaista vuorohoitoa. Rantapihassa asukaspaikkoja on 42 ja se sijaitsee Kuikantiellä. Tehostettua palveluasumista järjestetään ikäihmisille, joilla on ympärivuorokautinen hoidon ja huolenpidon tarve, ja jotka eivät selviydy enää kotona kotihoidon enimmäisavun turvin eivätkä tarvitse terveyskeskussairaalahoitoa. Tehostettu palveluasuminen sisältää asiakkaan hoivan ja hoidon, ateriat, siivouspalvelut, vaatehuollon sekä muut palvelut, kuten avustamisen asunnossa ja sen ulkopuolella.

Lähihoitajana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakkaan tarpeen mukaiset perushoidolliset tehtävät. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot. Halukkuus ja ennakkoluulottomuus kehittää asiakastyötä tehostetussa palveluasumisessa on se, mitä tarvitsemme. Työ on kolmivuorotyötä.

Meille on tärkeää, että nautit työstäsi ja voit hyvin, sillä onnellinen työntekijä takaa onnellisen asiakkaan.

 • Uusi työntekijä on aina rikkaus, joten toivomme, että tuot ideoitasi kuuluvaksi työssä
 • Työ on monipuolista ja mahdollistaa laaja-alaisen kehittymisen ammattitaitoiseksi hoitotyön osaajaksi, josta työelämä kilpailee
 • Vaikka ikäihmisten asumispalvelut ei olisi entuudestaan tuttu niin ei hätää, sillä saat kattavan perehdytyksen työhön taitavilta työkavereiltasi
 • Kunnioitamme toisiamme ja haluamme kasvaa vahvana tiiminä, joten pääset osallistumaan päätöksentekoon ja visioimaan tulevaisuuden työmalleja
Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2348,69€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

 • ePassi
 • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
 • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
 • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.
Tehtävä täytetään 1.3.2023 alkaen tai sopivien henkilöiden löytyessä.

Tehtäviä haetaan sähköisesti.

Lisätietoja saat Kiteen hoivakodin palveluesihenkilö Henna Hämäläiseltä p. 013 330 6318 tai Rantapihan palveluesihenkilö Anne Inkiseltä p. 013 330 6320.

Joensuussa 24.1.2023.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-7155
 • 24.1.2023 - 12.2.2023 23:59
 • KuntaKiteePohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat