test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Kontiolahti (ID5557) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 3.2.2022 mennessä LÄHIHOITAJAN tehtävä

vakituiseen työsuhteeseen varahenkilöstöön Kontiolahteen, ikäihmisten palveluasumisen yksikköön Villarantaan.

Tehtäviin kuuluvat lähihoitajan tehtävät tehostetussa palveluasumisessa: asukkaiden kokonaisvaltainen hoito - ja huolenpito, sisältäen lääkehoidon ja viriketoiminnan.

Tarjoamme sinulle työtä kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä.

Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista. Edellytämme valmiuksia sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn, ennakkoluulotonta asennetta ja halukkuutta kehittää työtä asumispalveluissa. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työyhteisötaidot ovat eduksesi kuntouttavan työotteen ohella.

Varahenkilönä toimimisesta yleisesti:

Varahenkilöt eli sisäiset sijaiset (sissit) sijaistavat eri yksiköissä eripituisia poissaoloja. Tule meidän mukavaan joukkoon mukaan!

Lyhyet sissit tekevät lyhyitä, äkillisiä, yleensä 1-4 päivän pituisia, mutta alle kolme viikkoa kestäviä sijaisuuksia.

Pitkät sissit sijaistavat yksikössä erilaisia pitkiä poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia jne. Henkilö voi olla pitkään samassa yksikössä ja hänen sijaisuuden tausta voi vaihdella. Pitkät sissit eivät vaihda työyhteisöä ja työpistettä päivittäin. Jokaiselle sissille on määritelty kotiosasto, jossa hän työskentelee jos hänellä ei ole varausta. Sijaistarpeista riippuen sama henkilö voi siirtyä välillä pitkän sissin tehtäviin.

Varahenkilönä sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamistasi monipuolisesti eri yksiköissä. Työtehtävässä edellytetään joustavuutta, halua oppia uutta sekä kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta, vastuullista ja ihmisläheistä työotetta.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2280,00 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon yleisen virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa varahenkilöstön palveluesimies Merja Moisanen, puh. 013 330 4751 tai merja.moisanen@siunsote.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 20.1.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5557
  • 20.12.2021 - 3.2.2022 23:59
  • KontiolahtiPohjois-Karjala

Yhteystietomme

varahenkilöstön palveluesimies Merja Moisanen, puh. 013 330 4751 tai merja.moisanen@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat