test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Liperi; määräaikainen (ID5574) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 23.1.2022 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus

Haemme lähihoitajaa ikäihmisten asumisyksikkö Konttilanhoviin Liperiin.

Sijaisuus alkaisi mahdollisimman pian ja kestäisi 30.7.2022 saakka. Sopivan henkilön löytyessä sijaisuus täytetään ja haku päätetään.

Tehtäviin kuuluvat lähihoitajan tehtävät tehostetussa palveluasumisessa: asukkaiden kokonaisvaltainen hoito - ja huolenpito, sisältäen lääkehoidon ja viriketoiminnan.

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Työntekijöiltämme toivomme vastuuntuntoisuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Teemme asiakastyötämme kuntouttavasti. Työ on kolmivuorotyötä, ja työntekijällä on mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2280,00 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät yleisen virka- ja työehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaisesti.

Kysy lisätietoja palveluesimies Satu Melkko, satu.melkko@siunsote.fi, 013 330 6072.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 7.1.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5574
  • 23.12.2021 - 23.1.2022 23:59
  • LiperiPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat