Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Nurmes (ID5425) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana LÄHIHOITAJAN vakituinen tehtävä.

Haemme lähihoitajaa Valtimon ikäihmisten asumispalveluihin Välskärin hoivakotiin. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.


Tarjoamme sinulle työtä kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä. Hoivakoti Välskäri tarjoaa ikäihmisille sekä palveluasumisen paikkoja että vuorohoitopaikkoja. Oletko aktiivinen ja joustava ammattilainen, jolle ikääntyneiden hoivatyö on sydämen asia? Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työyhteisötaidot ovat eduksesi kuntouttavan työotteen ohella. Mikäli vastasit myöntävästi, tämä voisi olla sinun paikkasi.

Edellytämme valmiuksia sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn, ennakkoluulotonta asennetta ja halukkuutta kehittää työtä asumispalveluissa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Tehtävä täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan sen jälkeen.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2280,00€/kk.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville maksamme tehtäväkohtaiseen palkkaan rekrytointilisää 20 % (määräaikaisesti, työsuhteen alkaessa 1.12.2021 jälkeen):

  • Terveyskeskussairaalaan ja ikäihmisten asumispalveluihin 6 kuukauden ajan
  • 24/7 palveluihin 3 kuukauden ajan
Tuemme oman henkilöstömme jaksamista ja pyrimme vähentämään erikoissairaanhoidon kuormitusta vahvistamalla henkilöstöresurssejamme organisaatiomme ulkopuolelta tulevalla työvoimalla. Tavoitteena on purkaa 24/7 palveluiden alueelle ja erikoissairaanhoitoon pakkautuneen ikääntyneiden asumispalveluja vaativien asiakkaidemme hoitoketjua.

Ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Tiesitkö, että Nurmeksessa on tarjolla myös Siun soten asuntoja, joita voi kysyä soluasunnot@siunsote.fi

Kysy lisätietoja palveluesimies Taina Hamunen 013 330 6628, taina.hamunen@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 26.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5425
  • 26.11.2021 - 31.12.2023 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat