Lähihoitaja, Ikäihmisten palvelut Keiturinpuisto - Keiturin Sote Oy

Lähihoitaja, tule töihin Keiturin Soteen kehittämään ikäihmisten palveluja.

Olemme kehitymismyönteinen ja nuorekas Ruoveden ja Virtain alueelle sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Virtain kaupungin tytäryhtiö.

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta, uudistumishaluista lähihoitajaa, jolla on vankka osaaminen ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Ensisijainen työskentelypaikka Keiturinpuisto Virroilla.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn, joten pääset toteuttamaan hoitotyön eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto (Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja). Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.
Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, työntekijää kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteli sekä paikkakunnan kuntosalivuorot edullisesti. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta. Avustamme asunnon hankkimisessa.

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löytyessä.

Kysy lisätietoja:
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki
marika.saynajoki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1376


Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki
marika.saynajoki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1376

Keiturin Sote Oy, Ikäihmisten palvelut Keiturinpuisto
Osoite: Heikkilänkuja 1, 34800 Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 420 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.