Lähihoitaja, tule töihin Keiturin Soteen kehittämään ikäihmisten palveluja.

Olemme kehittymismyönteinen ja nuorekas Virtain ja Ruoveden alueelle sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Virtain kaupungin tytäryhtiö.

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen kolmea innostunutta, uudistumishaluista lähihoitajaa, joilla on vankka osaaminen ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Ensisijainen työskentelypaikka on Keiturinpuisto Virroilla.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn, joten pääset toteuttamaan hoitotyön eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto (Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja). Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.
Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, työntekijää kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu sekä paikkakunnan kuntosalivuorot edullisesti. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta. Avustamme mielellämme myös asunnon hankkimisessa.

Kysy lisää ja jätä hakemuksesi pian, sillä voimme palkata työntekijöitä jo heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja voit kysellä:
Osastonhoitaja Kaija Huhtala, kaija.huhtala@keiturinsote.fi, p. 044 715 1389
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki, marika.saynajoki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1376

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kaija Huhtala, kaija.huhtala@keiturinsote.fi, p. 044 715 1389
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki, marika.saynajoki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1376

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Ikäihmisten palvelut Keiturinpuisto

Keiturin Sotessa työskentelee n. 450 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Heikkilänkuja 1, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat