Skip to main content
test

Lähihoitaja, tule töihin Keiturin Soten ikäihmisten palveluihin

Oletko etsimämme sydämellinen lähihoitaja, joka haluaa tehdä kokonaisvaltaista hoitotyötä muistisairaiden asukkaiden kanssa.

Etsimme positiivista ja kehittämisestä innostuvaa henkilöä, jolla on halu olla mukana mahdollistamassa asiakkaiden arkea, sekä juhlaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Ruovedellä ryhmäkoti Majakassa, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi ikäihmisten hoidossa. Aikaisempi kokemus muistisairaiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ on asiakaslähtöistä. Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, asiakasta kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Arvostamme työntekijöiden hyviä vuorovaikutustaitoja, asukkaan arvostavaa kohtaamista sekä virikkeellisyyttä.

Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakija löytyessä, joten olethan nopea. Huomiomme hakutilanteessa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä:

Majakan esihenkilö Terhi Lahtinen puh. 044 715 1157, sp. terhi.lahtinen@keiturinsote.fi
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki, 044 715 1376, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Majakan esihenkilö Terhi Lahtinen puh. 044 715 1157, sp. terhi.lahtinen@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Ikäihmisten palvelut, Ryhmäkoti Majakka, Ruovesi

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään. Halutessasi autamme mielellämme myös asumiseen liittyvissä asioissa.


Osoite: Honkalantie, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat