Lähihoitaja, Iloniemikoti

Hakuaika päättyy  31.5.2024 14:00

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Iloniemikotiin Kurikan Jalasjärvelle ajalle 3.5.-31.12.2024

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Iloniemikotiin Kurikan Jalasjärvelle ajalle 3.5.-31.12.2024.

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa! Iloniemikoti on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa kodin 56 asukkaalle. Toimintamme perustana on asiakkaiden hyvinvointia tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Arkikuntoutus asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäjänä sekä laadukas elämän loppuvaiheen hoito ovat toiminnassa keskeisessä roolissa.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Olet tärkeä osa talon moniammatillista ja monikulttuurista työyhteisöä. Työtä tehdään meillä positiivisella asenteella ja jokaista työyhteisön jäsentä arvostaen. Työ on kolmivuorotyötä. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.
Lisäksi edellytämme riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Edellytämme myös kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen ja kykyä toimia muuttuvissa asiakastilanteissa. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä positiivista ja iloista elämäasennetta. Edellytämme Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista sekä hygieniapassia.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Satu Pessi

Puh. 044 4525 545

Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny

Puh. 040 6531 793

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan