test

Lähihoitaja Ingaksenmäkeen Espooseen, kesätyö

Hakuaika päättyy  30.4.2023 15:45

Tervetuloa kesätöihin Ingaksenmäkeen!

Tarjoamme ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille asiakkaille ja haemme nyt kesäsijaisia eri pituisiin sijaisuuksiin vuosilomien ajaksi. Ingaksenmäen asumispalvelut koostuu kolmesta erillisestä ryhmäkodista, yhteensä meillä on 15 asiakaspaikkaa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vammaistyöstä, mutta tärkeintä on reipas asenne ja kiinnostus työskennellä kehitysvammaisten parissa.

Ohjaajan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden tukeminen ja auttaminen arjessa asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Sinut perehdytetään tehtävään ja tukenasi toimii osaava ja ammattitaitoinen tiimi.

Hakuprosessi ja valinnat käynnistetään jo hakuaikana, olethan nopea!

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Huomioimme myös muut sote-alan osaajat ja opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä hygieniapassia.

Työpaikan nimi: Ingaksenmäen asumisyksikkö
Osoite: Ingaksenmäki 1, 02940 Espoo
Työaika: 114,45 h / kolmen viikon jakso. Pääsääntöisesti 2-vuorotyötä
Tehtävä on määräaikainen.

Huomioithan, että palkan määräytymiseen vaikuttavat mahdolliset epäpätevyysvähennykset.

Tehtävästä lisätietoja antaa
Palvelupäällikkö Sabina Ekström
sabina.ekstrom@luvn.fi
puh 040 304 7101

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan