test

Lähihoitaja, Intervalli- ja kuntoutusosasto

Hakuaika päättyy  7.2.2023 14:00

Haemme lähihoitajaa intervalli- ja kuntoutusosastolle Vimpeliin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Oletko sinä uusi työkaverimme? Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme sinut mielellämme.

Intervalli- ja kuntoutusosasto on monipuolinen 20-paikkainen yksikkö, jonka pääpaino on asiakkaan kuntouttavassa ja toimintakykyä ylläpitävässä toiminnassa, jolla pyritään tukemaan asiakaan selviytymistä kotona mahdollisimman pitkään.

Yksikössämme pääset mukaan moniammatilliseen tiimiin, jossa asiakas on keskiössä. Asiakkaille järjestetään päivän aikana harrastustoimintaa, kuntoutusta ja muuta aktiviteettia. Intervalli- ja kuntoutusosastolla lähihoitajan tehtäviin kuuluu vastata asiakkaan tarpeiden mukaisesta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä sairauksien hoidosta sekä luoda lyhytaikaisjaksoilla oleville asiakkaille viihtyisä, turvallinen ja kuntoutumista edistävä ympäristö. Asiakaslähtöistä hoitoa toteutamme moniammatillisesti ottaen mukaan myös asiakkaan läheiset. Työssämme korostuvat kohtaaminen ja asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.

Osastollamme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, minkä avulla pystyt vaikuttamaan työn ja vapaa-ajan suunnitteluun. Työ osastolla on kolmivuorotyötä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, iloista ja reipasta työasennetta sekä sitoutumista työhön. Kokemus ja perehtyneisyys intervalli- ja kuntoutusosaston hoitotyöhön katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/94) tarkoittama terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen hyväksymä koulutus tai lähihoitajan koulutus, johon on sisältynyt vähintään 30 opintopisteen syventävä jakso ko. alalla.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Seinäjoki 24.1.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Palvelualuejohtaja Johanna Koivuniemi
puh. 050 303 2049
Vt. palveluvastaava Heidi-Maria Kuusela
puh. 0400114423
Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan