Lähihoitaja, Intervalli- ja kuntoutusosasto

Hakuaika päättyy  28.5.2024 14:00

Haemme lähihoitajaa kuntouttavan lyhytaikaisasumisen yksikköön, Vimpelin intervalli- ja kuntoutusosastolle, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Oletko Sinä uusi työkaverimme?

Haemme lähihoitajaa kuntouttavan lyhytaikaisasumisen yksikköön, Vimpelin intervalli- ja kuntoutusosastolle, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Oletko Sinä uusi työkaverimme? Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme Sinut mielellämme.

Lyhytaikaisasumisen yksikössä toiminnan keskiössä on asiakkaiden toimintakyvyn edistäminen ja läheisten/ omaishoitajien tukeminen. Yksikössämme pääset mukaan moniammatilliseen tiimiin, jossa asiakas on keskiössä. Asiakkaille järjestetään päivän aikana harrastustoimintaa, kuntoutusta ja muuta aktiviteettia. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu vastata asiakkaan tarpeiden mukaisesta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä sairauksien hoidosta sekä luoda lyhytaikaisjaksoilla oleville asiakkaille viihtyisä, turvallinen ja kuntoutumista edistävä ympäristö. Asiakaslähtöistä hoitoa toteutamme moniammatillisesti ottaen mukaan myös asiakkaan läheiset. Työssämme korostuvat kohtaaminen ja asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.

Haemme joukkoomme ikäihmisten hoitotyöhön sitoutunutta lähihoitajaa. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen. Odotamme hakijalta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista ja reipasta työasennetta, sitoutumista työhön sekä innokkuutta kehittää toimintaamme. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai
aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Valitulla tulee olla suoritettuna lääkelupa tai se tulee suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palveluvastaava Heidi-Maria Kuusela

puh. 0400 114423

Palvelualuejohtaja Johanna Koivuniemi

puh. 050 303 2049

Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!