Skip to main content
test

Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin! Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa.

Meillä Janakkalassa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista! Käytössäsi on laaja työterveyshuolto, kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus maksutta aukioloaikojen puitteissa sekä Eazybreak-liikuntaseteli. Jos kuljet pidemmän matkaan takaa, meillä on mahdollisuus satunnaiseen yöpymiseen maksutta keikkakämpässä.

Tapailakodissa on käytössä yhteisöllinen, sähköinen työvuorosuunnittelu, joten sinun on aidosti mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihisi yhdessä sovittujen pelisääntöjen sisällä.

Tapailakodissa on yhteensä 46 asiakaspaikkaa ja se on jaettu neljään pienempään kotialueeseen. Lyhteen ja Pellavan kotialueilla on molemmissa 12 asukaspaikkaa ympärivuorokautista asumista varten. Tähkän koti-alueella on 9 asukaspaikkaa ja se on profiloitunut muistisairaiden asukkaiden hoitamiseen. Apilan kotialueella on 11 intervallipaikkaa omaishoitajien vapaapäivien järjestämistä varten sekä 2 kriisipaikkaa omaishoidetta-van kuntalaisen äkilliseen avuntarpeeseen. Tässä toimessa työskentelykotialue on työsuhteen alkaessa Apilan kotialue. Apilan kotialue on tarkoitettu tukemaan omaishoitoperheitä, joissa hoidettava on yli 65-vuotias ja hoitava omainen on oikeutettu omaishoidon lakisääteisiin vapaapäiviin. Apilan kotialueella työskentelee 2 sairaanhoitajaa ja 5 lähihoitajaa.

Lähihoitajana sinä osallistut asiakkaille yksilöllisesti laadittujen hoitosuunnitelmien toteuttamiseen. Työnkuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Edellytämme, että osaat kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja tarvittaessa uskallat tehdä myös itsenäisiä ratkaisuja asiakkaan edun mukaisesti. Meillä saat käyttää luovuutta hoitotyössä.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.

Työsuhde alkaa 30.5 tai sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä. Toimen palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan 2186,86€/kk. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koe-aikaa

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoa antaa palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 7, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat