test

Lähihoitaja, Isojoen kotihoito

Hakuaika päättyy  11.12.2023 14:00

Haemme lähihoitajaa, Isojoen kotihoitoon vakituiseen toimeen 20.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme lähihoitaja.

Kotihoidon tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa niin, että kotona asuminen mahdollistuisi mahdollisimman pitkään. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä läheisten kanssa kuntouttava työote huomioiden.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Työ sisältää hoiva- ja sairaanhoidollisia töitä asiakkaan kotona. Isojoen kotihoidossa on vahva omahoitajuus. Lähihoitajalla on nimetyn sairaanhoitajan tuki työssään, lisäksi Isojoen kotihoidossa on hyvät lääkäripalvelut. Työ sisältää aamu- ja
iltavuoroja ja edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta, positiivista ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Kelpoisuusehtona toimeen on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Valitulta edellytetään lääkelupien suorittamista koeajan aikana.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Huom! Hakua on jatkettu esihenkilön päätöksellä 11.12.2023 asti.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kotihoidon päällikkö Elina Kytömäki
Puh. 040 738 2502
elina.kytomaki@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Tutustu työnantajaan