test

Lähihoitaja ja Hoiva-avustaja, Marttila

Hakuaika päättyy  27.3.2023 23:59

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Hei lähihoitaja ja hoiva-avustaja, tule työkaveriksemme Palvelutalo Marttilaan Orimattilaan!

Vahvistamme joukkojamme ja haemme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua LÄHIHOITAJAA vakituiseen tehtävään alkaen 24.4.2023 sekä HOIVA-AVUSTAJAA vakituiseen tehtävään alkaen 3.4.2023. Marttila on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö rauhallisessa ja luonnonkauniissa maisemassa Orimattilassa. Meillä asuu paljon apua ja tukea tarvitsevia ikäihmisiä, joilla on usein myös jonkin asteinen muistisairaus.

Meillä Marttilassa tehtävänämme on mahdollistaa asukkaillemme arvokas ja oman näköinen elämä. Haluamme tehdä heidän arjestaan hyvää ja toimivaa; meille tärkeää on aito läsnäolo. Pyrimme ylläpitämään asukkaidemme hyvinvointia, virkeyttä ja toimintakykyä liikkumisen, aktiviteettien ja vuorovaikutuksen keinoin. Työtämme ohjaa heille antamamme hyvän elämän lupaus - Eletään koko elämä.

Lähihoitajana työskentelet asukkaidemme kotona ja tehtäväkuvasi on monipuolinen. Saat hyödyntää työssäsi omaa osaamistasi ja tuoda tullessasi omia näkemyksiäsi hyvästä vanhusasukkaiden hoivasta. Jokainen työpäiväsi on erilainen ja tarjoaa sinulle merkityksellisiä ja iloisia kohtaamisia asukkaidemme kanssa.

Hoiva-avustajan työssä saat käyttää osaamistasi niin astia-, ruoka- ja pyykkihuollon tehtävissä kuin hoitotyön avustavissa tehtävissä. Työssäsi sinua tukevat mukavat työkaverit. Toivomme sinulta valmiuksia työskennellä ikäihmisten parissa.

Tulevilta työkavereiltamme toivomme asukaslähtöisyyttä, positiivista asennetta työhön ja kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa. Pidämme tärkeänä, että koet aitoa kiinnostusta ikäihmisten hyvinvointiin ja olemme iloisia, jos sinulla on kokemusta työskentelystä muistisairaiden parissa.

Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee huipputyyppejä, joista jokainen tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Panostamme siihen, että kaikilla on kiva saapua töihin. Toivomme, että haluat olla mukana tekemässä hyvää vanhustyötä ja rakentamassa kodin tuntua asukkaillemme. Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä tukea ja tsemppiä koko mukavilta työyhteisöiltämme.

Toivotamme tiimiimme tervetulleeksi niin kokeneet hoitotyön konkarit kuin työuransa alkutaipaleella olevat työntekijät. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Lähihoitajana sinulla tulee olla valmiudet työskennellä kolmessa vuorossa, mutta yhteisöllinen työvuorosuunnittelu mahdollistaa sen, ettei kaikkien tarvitse välttämättä suunnitella yövuoroja listoille. Hoiva-avustajana työskentelet meillä kahdessa vuorossa.

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Hoiva-avustajalta katsomme eduksi hoiva-avustajan koulutuksen ja hygieniapassin suorittamisen. Tarvittaessa voit osallistua järjestämäämme hygieniapassikoulutukseen. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Olisiko tämä sinun uusi työsi? Odotamme hakemustasi mahdollisimman pian.

Lämpimästi tervetuloa meille!

Palveluesihenkilö Heini Kinnunen
044 729 7050
heini.kinnunen@paijatha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan