Skip to main content
test
Lähihoitaja ja ohjaaja (20) / Kehitysvammaisten avopalvelut - Tampereen kaupunki

Kiinnostaako työ kehitysvammaisten ohjaus- ja hoitotyössä Tampereella ja Orivedellä?

Haemme lähihoitajia ja ohjaajia eripituisiin sijaisuuksiin kehitysvammaisten asumispalveluihin. Meillä on 12 asumispalveluyksikköä, jotka sijaitsevat ympäri kaupunkia Itä-Tampereelta Länsi-Tampereelle, Vuoreksesta Härmälään sekä Orivedellä. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan jatkuen 30.9.2022 asti tai jopa pidempään.

Meillä panostetaan työyhteisön ja jokaisen työntekijän hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Myös sijaisuudessa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamista osallistumalla koulutuksiin oman mielenkiintosi mukaan. Tässä työssä voit hyödyntää omia vahvuuksiasi ja esimerkiksi harrastuksiasi, sillä meidän asiakkaamme lähtevät innolla mukaan kaikkeen toimintaan. Meillä on hyvä yhteishenki ja esihenkilön ja työntekijöiden välinen luottamus on kohdillaan. Sinut perehdytetään huolellisesti tehtäviisi eikä tyhmiä kysymyksiä meidän työyhteisössämme ole.

Lähihoitajan ja ohjaajan työ on monipuolista ohjaus- ja hoitotyötä ja jokainen työpäivä on erilainen. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä, mutta se ei ole välttämättömyys. Ajattelemme, että työ opettaa joka päivä uutta. Arvostamme myös tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja myönteistä asennetta teknologiaa kohtaan. Haastattelemme ja täytämme sijaisuuksia sopivan henkilön löydyttyä jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Sijaisuudessa voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut, esimerkiksi sosionomi-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajaopiskelija, joilla on tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotesuojaa sekä LOVE-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista. Vaaditut kurssit voi suorittaa työsuhteen alkaessa. Lisäksi tehtävässä vaaditaan hygieniapassia, joka tulee olla suoritettuna ennen työn vastaanottamista.

Lisätietoja tehtävistä antavat erikoissuunnittelija Tuula Soukka, puh. 040 660 7190 ja johtava ohjaaja Jaana Laurikka, puh. 040 806 4973. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaikaa jatkettu, hakuaika päättyy 27.5.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat erikoissuunnittelija Tuula Soukka, puh. 040 660 7190 ja johtava ohjaaja Jaana Laurikka, puh. 040 806 4973. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Psykososiaalisen tuen palveluryhmä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat