test

Jakomäen kotihoidossa on haettavissa lähihoitajan vakinainen toimi.

Perustehtäväsi on asiakkaan perushoito kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien sekä asiakkaan lääkehoito ja erilaiset sairaanhoidolliset toimenpiteet, joihin saa työssä perehdytyksen.

Asiakastyön lisäksi jokainen lähihoitaja toimii myös 6-8 asiakkaan vastuuhoitajana huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja, kohtuulliset toivomukset työvuoroista huomioidaan suunnittelussa.

Asiakkaamme asuvat Jakomäessä, Heikinlaaksossa, Alppikylässä ja Suurmetsässä. Toimistomme sijaitsee Jakomäessä, joka on hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Kehä kolmosen sekä Lahden ja Porvoon moottoriteiden läheisyydessä. Välimatkat asiakkaiden luo eivät ole kovin pitkiä ja käytössämme on tällä hetkellä kolme autoa sekä polkupyöriä. Olet tervetullut reippaaseen ja mukavaan joukkoomme. Perehdytämme sinut hyvin sekä työhön että alueeseen.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Edellytämme sinulta kykyä ja halua työskennellä moniammatillisessa työryhmässä sekä yksin asiakkaan kotona.

Luemme eduksi ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden, mutta ilmankin pärjää hyvin. Työnantaja maksaa kilometrikorvaukset asiakaskohteiden välisistä matkoista.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Koillinen kotihoitoyksikkö, Jakomäki 1 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-2133-21
  • 31.1.2022
  • 2345,68 e/kk
  • 11.1.2022 - 25.1.2022 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

kotihoidon esihenkilö Marja Takussaari p. 050 549 0136

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Koillinen kotihoitoyksikkö, Jakomäki 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Vuorensyrjä 8, 00770 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat