test

Lähihoitaja, jaksohoitoyksikkö Mäntyharju

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mäntyharjun jaksohoitoyksikköön 20.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mäntyharjun jaksohoitoyksikkö on perusterveydenhuollon osasto, jolla hoidetaan eri sairauksien vuoksi jatkohoitoon tulevia, akuutisti sairastuneita, saattohoitoa ja tarkempaa arviointia sekä jatkokuntoutusta tarvitsevia potilaita.

Lähihoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa hoitotyötä, jossa korostuu toimintakykyä tukeva ja kuntouttava työote. Lähihoitaja toimii moniammatillisen työyhteisön jäsenenä toteuttaen potilaiden päivittäisiä avun tarpeita. Lähihoitaja osallistuu myös hoitotoimien tekemiseen ja huolehtii potilaiden lääkehoidosta yhdessä muiden työyhteisön ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa asumispalveluyksikön esimies Maarit Kankimäki, puh. 040 359 8199, maarit.kankimaki@etelasavonha.fi.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan