Skip to main content
test

Nyt on hieno tilaisuus päästä kotihoitoon tekemään lähihoitajan työtä, jossa yhdistyvät kenttätyö ja työnjärjestely vuorotellen kolmen viikon sykleissä.

Jos vastaat kyllä kaikkiin tai osaan seuraavista väittämistä, olet etsimämme puuttuva palanen:
- omaan hyvät ATK- ja potilastietojärjestelmätaidot
- minulla on huolellinen työskentelyote
- palveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat osa minua
- olen joustava tiimipelaaja

Työjärjestelyssä työaikasi alkaa vaihdellen klo 6:30 tai klo 9:00. Vaikka työsi tulee olemaan vastuullista ja täsmällisyyttä vaativaa, meillä on kaksi työnjärjestelijää jakamassa vastuuta. Itse työsi työnjärjestelyssä on päivittäisten asiakaskäyntien jakamista, poissaoloilmoitusten vastaanottamista ja tarvittavia käyntien uudelleen organisointeja sekä sijaishankintoja. Työssä kulkee vahvasti mukana työjärjestelyn kehittäminen, joten meillä pääset hyödyntämään innovatiivisia näkökulmiasi työjärjestelyn tulevaisuudesta!

Päivittäisessä käytössäsi ovat Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä ja LifeCare-potilastietojärjestelmä, joiden monipuolista osaamista arvostamme.

Mikä parasta pääset toteuttamaan myös kliinistä hoitotyötä osana huippuporukkaa, jonka mottona on ongelmat ratkotaan yhdessä. Vaikka työsi on itsenäistä, saat aina tiimin tuen. Kenttätyö on 2-vuorotyötä.
Janakkalan kotihoito toimii kahdessa taajamassa - Tervakoskella ja Turengissa sekä niitä ympäröivissä kylissä, minkä vuoksi ajokortti vaaditaan kyseiseen työtehtävään.

Koska meillä Janakkalassa huolehditaan työntekijöidemme hyvinvoinnista, käytössäsi on laaja työterveyshuolto, kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus maksutta aukioloaikojen puitteissa sekä Eazybreak-liikuntaseteli. Kotihoidossa huolehdimme työhyvinvoinnistasi kattavana perehdytyksenä, autonomisena työvuorosuunnitteluna (Titanian sähköinen asiointi), joustavuutena työn ja perheen yhteensovittamiseen sekä ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi meillä on mahdollisuus keikkakämppään, jos kuljet pidemmän matkan takaa.

Kelpoisuus lähihoitajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työtehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Työaikamuoto on jaksotyöaika.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkkaus sosiaali- ja terveysalan TES:n mukaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja antavat:

Palvelupäällikkö Susanna Siekkinen, (03) 680 1476, susanna.siekkinen@janakkala.fi
Palveluvastaava Pirjo Raunio, (03) 680 1351, pirjo.raunio@janakkala.fi

Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi palvelun kautta 10.10.2022 klo 12 mennessä.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/janakkalan-kunta/
http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Susanna Siekkinen, (03) 680 1476, susanna.siekkinen@janakkala.fi
Palveluvastaava Pirjo Raunio, (03) 680 1351, pirjo.raunio@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 7 B, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat