Lähihoitaja Janakkalan kotihoitoon - Janakkalan kunta

Lähihoitaja Janakkalan kotihoitoon - Janakkalan kunta

Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin! Janakkalan kotihoito etsii nyt kahta osaajaa mukaan antoisaan kotihoidon lähihoitajan työhön.

Etsimme vastuullista, itsenäiseen työhön kykenevää ammattilaista, jota kiinnostaa asiakkaan toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä hoitotyö sekä sen kehittäminen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten kotihoitotyöstä. Lähihoitajana sinä osallistut asiakkaille yksilöllisesti laadittujen hoitosuunnitelmien toteuttamiseen. Työnkuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Toivomme, että osaat kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja tarvittaessa kykenet tekemään myös itsenäisiä ratkaisuja asiakkaan edun mukaisesti.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa. Lisäksi huolehdimme täydennyskoulutuksesta sekä tarjoamme niin tiimin kuin esimiehenkin tuen työllesi. Meillä on käytössä kotihoidon mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä mahdollistaa joustavan ja asiakaslähtöisen työkulttuurin. Janakkala on maantieteellisesti laaja kunta ja asiakkaita asuu niin Turengissa, Tervakoskella kuin kylissäkin. Siksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työtehtävä sisältää verinäytteiden ottoa, johon työntekijä saa hyvän työpaikkakoulutuksen. Kotihoito toimii tällä hetkellä päivittäin klo 7-22. Työaikamuoto on jaksotyöaika.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidon osaamista LOVE-tentin tai muun vastaavan avulla. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työhaastattelut pidetään 25.10.2019 ja 28.10.2019 ja valinnasta ilmoitetaan viikon 44 aikana. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 4.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti 2207,29€. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon palveluesimies Susanna Nummela, (03) 680 1299 susanna.nummela@janakkala.fi, ja
kotihoidon vs. palveluesimies Pirjo Raunio 03 680 1351; pirjo.raunio@janakkala.fi.

Janakkalan kunta
Osoite: Janakkala

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.