Skip to main content
test

Haemme iloiseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tiesitkö, että meillä kotihoidossa:
- ei tarvitse työskennellä koko työpäivää neljän seinän sisällä
- työsi on itsenäistä ja vaihtelevaa
- saat vahvan ammattitaidon omaavat työkaverit
- ongelmat ratkotaan yhdessä, eikä ketään jätetä pulaan

Voit olla kokenut hoitotyön ammattilainen tai vastavalmistunut työuraasi aloitteleva hoitaja, sillä meille on tärkeintä ikäihmisiä arvostava ja heidän yksilölliset tarpeet huomioiva työtapa sekä työyhteisötaidot. Työhösi kuuluvat toimintakykyä edistävä ja ylläpitävä työote sekä omahoitajuus. Työssäsi käytät apuna Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmää, LifeCare-asiakastietojärjestelmää ja RAI-toimintakyvyn arviointiohjelmaa. Arvostamme päivitettyä lääkehoidon osaamista (LOVe-tentti tai muu vastaava), mutta tämän voit suorittaa meillä koeaikanakin.

Janakkalan kotihoito toimii kahdessa taajamassa - Turengissa ja Tervakoskella sekä niitä ympäröivissä kylissä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Meillä Janakkalassa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista! Käytössäsi on laaja työterveyshuolto, kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus maksutta aukioloaikojen puitteissa sekä Eazybreak-liikuntaseteli.
Kotihoidossa huolehdimme työhyvinvoinnistasi kattavana perehdytyksenä, autonomisena työvuorosuunnitteluna (Titanian sähköinen asiointi), joustavuutena työn ja perheen yhteensovittamiseen sekä ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi meillä on mahdollisuus keikkakämppään.

Kelpoisuus lähihoitajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työtehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Työaikamuoto on jaksotyöaika.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.
Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkkaus SOTE TES:n mukaan.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja antavat:
Palvelupäällikkö Susanna Siekkinen, (03) 680 1476, susanna.siekkinen@janakkala.fi
Palveluvastaava Pirjo Raunio, (03) 680 1351, pirjo.raunio@janakkala.fi
Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi palvelun kautta 10.10.2022 klo 12 mennessä.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/janakkalan-kunta/
http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Susanna Siekkinen, (03) 680 1476, susanna.siekkinen@janakkala.fi
Palveluvastaava Pirjo Raunio, (03) 680 1351, pirjo.raunio@janakkala.fi

Lisätietoja

Kotihoito

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 7 B, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat