test

Lähihoitaja Janakkalan Kotihoitoon

Hakuaika päättyy  22.9.2023 15:00

Etsimme lähihoitajaa Janakkalan kotihoidon iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiin.

Janakkalan kotihoito toimii kahdessa taajamassa - Turengissa ja Tervakoskella sekä niitä ympäröivissä kylissä. Toimimme tiimipohjaisesti, mutta yhdessä toinen toistamme tukien. Toimintamallimme on toteuttaa laadukasta hoitotyötä yhdessä asiakkaittemme parhaaksi.

Meillä saat oman asiakaskunnan, jolle toimit nimettynä omahoitajana. Päivittäisessä työssäsi vastaat omien asiakkaidesi toimintakykyä ja kotona pärjäämistä tukevista hoitotyön tehtävistä. Huolehdit muun muassa asiakkaan laadukkaan ravitsemuksen, hygienian ja lääkehoidon toteutumisesta. Yhteistyössä sairaanhoitajan kanssa huolehdit asiakkaan toimintakykyyn vaikuttavista toimista.

Työ meillä on monipuolista ja tarjoaa ammatillisia haasteita. Saat tehdä itsenäistä ja liikkuvaa työtä, mutta saat työhösi aina tiimin tuen. Päivittäisessä työssäsi sinun on mahdollista hyödyntää omia vahvuuksia ja kiinnostuksenkohteitasi. Haluamme aktiivisesti kehittää toimintaamme, joten arvostamme myös sinulta kehittämismyönteisyyttä sekä intoa kokeilla ja kehittää rohkeasti uusia toimintatapoja. Tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet säännölliseen kouluttautumiseen ja Oma Hämeen monipuolisen koulutustarjonnan käyttöösi.

Teemme työtä kahdessa vuorossa ja tarjoamme hyvät vaikutusmahdollisuudet työvuorojen suunnitteluun. Tarjolla on kokoaikatyö ja vakituinen työsuhde, mutta halutessasi voimme sopia osa-aikatyöstä tai määräaikaisesta työsuhteesta, mikäli ne sopisivat paremmin elämäntilanteeseesi. Myös työn aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä.

Voit olla kokenut tai vastavalmistunut lähihoitaja. Tärkeintä on ikäihmisiä arvostava ja heidän yksilölliset tarpeensa huomioiva työtapa sekä kiinnostus asiakkaan kotona tapahtuvaan itsenäiseen hoitotyöhön. Iloinen ja ammattitaitoinen tiimimme perehdyttää sinulle kaiken muun.

Järjestelmistä saat avuksesi Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmän, LifeCare-asiakastietojärjestelmän sekä RAI -toimintakyvyn arviointiohjelman. Myös järjestelmien käyttöön saat kattavan perehdytyksen. Arvostamme voimassaolevaa lääkehoidon osaamista (LOVe-tentti tai muu vastaava), mutta tarvittaessa voit myös suorittaa sen meillä koeajan puitteissa. Ajokortti ja oman auton käyttö ovat työn liikkuvan luonteen vuoksi välttämättömyys.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun sekä 200 €:n arvoisen kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun. Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön parissa. Pääset tutustumaan lisää Oma Hämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tässä tehtävässä tehtäväkohtainen palkka on 2488,17 €/kk. Työaika on jaksotyötä aamu- ja iltavuorossa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.


Lisätietoja

http://www.omahame.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kanta-hameen-hyvinvointialue/

Lähijohtaja Sari Riikonen +358504068745 sari.riikonen(at)omahame.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan