test

Lähihoitaja Janakkalan kotihoitoon

Hakuaika päättyy  15.3.2024 15:00

Oletko kokenut lähihoitaja, joka haluaa olla osa innostavaa ja välittävää hoitotiimiä? Meillä on intohimo tarjota laadukasta hoitoa tukea ja haluamme löytää samanhenkisen ammattilaisen liittymään joukkoomme.

Etsimme itsenäisessä ja monipuolisessa työssä viihtyvää lähihoitajaa Janakkalan kotihoidon tiimiin. Tässä vastuullisessa ja tärkeässä tehtävässä edistät ja tuet asiakkaidemme kotona asumista sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työsi tueksi saat yhteisöllisen ja avuliaan tiimin. Janakkalan kotihoito toimii kahdessa taajamassa - Turengissa ja Tervakoskella sekä niitä ympäröivissä kylissä. Toimimme tiimipohjaisesti, mutta yhdessä toinen toistamme tukien. Toteutamme laadukasta hoitotyötä asiakkaidemme kodeissa.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja vaihtelevaa. Pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi monipuolisesti asiakkaidemme yksilöllisten hoidontarpeiden mukaan. Työ sopii itseohjautuvalle, itsenäisessä työssä viihtyvälle tekijälle. Yksin työtä ei kuitenkaan tarvitse tehdä, sillä erikseen nimetty vastuuvuorolainen ja koko muu tiimisi ovat aina puhelinsoiton päässä. Päivittäisessä työssäsi vastaat asiakkaiden toimintakykyä ja kotona pärjäämistä tukevista hoitotyön tehtävistä. Huolehdit muun muassa asiakkaan laadukkaan ravitsemuksen, hygienian ja lääkehoidon toteutumisesta sekä toteutat tarvittaessa esimerkiksi haavanhoitoa, näytteenottoa tai mittauksia. Lisäksi toimit omahoitajana sinulle nimetyille vastuuasiakkaille. Omahoitajuuteen sisältyy esimerkiksi asiakkaidesi viikko-ohjelman suunnittelu ja ylläpito, hoitosuunnitelmat, RAI-toimintakykyarvioinnit sekä yhteistyö asiakkaan omaisten kanssa.

Tämä työ tarvitsee vastuullisen, ikäihmisten hyvinvoinnista kiinnostuneen tekijän, jolle itsenäinen ja nopea päätöksenteko on luontevaa. Kaikkia asioita sinun ei kuitenkaan tarvitse ratkaista yksin, sillä lääkäri ja sairaanhoitaja toimivat aina tukenasi. Avoimella mielellä varustetulle tekijälle työ tarjoaa jatkuvia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme myös rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lääkehoitoon osallistuminen edellyttää voimassa olevaa lääkehoitolupaa, jonka voit tarvittaessa päivittää tai suorittaa meillä työsuhteen alussa. Työn liikkuvan luoteen vuoksi ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja itsenäisen työn, jonka palkitsevat tulokset näet konkreettisesti päivittäisessä työssäsi. Saat ympärillesi ihania ihmisiä sekä asiakkaiksi että työkavereiksi. Työyhteisömme saa säännöllisesti kiitosta avuliaisuudestaan ja ystävällisyydestään esimerkiksi keikkatyöntekijöiltä ja harjoittelijoilta, joten meidän joukkoomme on helppo liittyä. Saat tehtävään myös perusteellisen ja yksilöllisesti laaditun perehdytyksen, kattavan perehdytysmateriaalin sekä jatkuvan työyhteisön tuen.

Tulisitko kanssamme tekemään tätä tärkeää työtä? Jätä hakemuksesi Kuntarekryn helpon hakulomakkeen kautta. Kirjautumisen jälkeen sinun tarvitsee vain vastata lyhyesti muutamaan avoimeen kysymykseen, kaikesta muusta voimme keskustella rekrytointikeskusteluiden yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta lähijohtajaltasi Sarilta p. 050 406 8745 tai tulevalta kollegaltasi Miljalta p. 050 467 5487.

Oma Häme tarjoaa käyttöösi myös laajalti työsuhde-etuja: - Lounasetu - Työmatkaetu - Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex - Työterveys Terveystalossa - Ilmainen pysäköinti - Kattava täydennyskoulutustarjonta

Tehtäväkohtainen palkka on 2488,17 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,15 tuntia viikossa. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kanta-hameen-hyvinvointialue/

Lähijohtaja Sari Riikonen p. 050 406 8745
Lähihoitaja Milja Humalainen p. 050 467 5487

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL).

Tutustu työnantajaan